POŠTOVNÉ ZDARMA při nákupu nad 2 000 Kč, Výkup zlata za 750,-Kč / 1gram 14K

Volejte: +420 608 943 413 (Po-So, 9-17 h)

Prodej praček v záruce

Nakupujete u nás automatické pračky se zárukou půl roku. Máme vždy na výběr s horním nebo bočním plněním. V naší zastavárně a bazaru ve Zlíně máme největší nabídku nových i použitých praček. Nemusíte se bát, že nakupujete zajíce v pytli. Mi jsme se o kvalitu postarali. Vybíráme a zkoušíme pračky za Vás.

Pokud potřebujete koupit levnou pračku do bytu, který pronajímáte nebo jen chcete ušetřit nákup u nás je správná volba. Běžně máme značky praček: BOSCH, INDESID, WHIRIPOOL, ELECTROLUX, CANDY, LG, SAMSUNG.

Rádi také od Vás pračky vykoupíme. Pokud potřebujete poradit nebo se zeptat na aktuální nabídku praček u nás v ZASTAVÁRNĚ A BAZARU ve Zlíně stačí kontaktovat divizi praček na Tel.: +420 608 943 413 nebo elektronickou poštou na mail: zastavarnauradnice@gmail.com.

Pračku Vám odvezeme až k autu. Vystavíme daňový doklad o koupi. Dáme Vám 3 dny na vyzkoušení pro skrytou závadu. DOPORUČUJEME: pokud si pračku dovezete domů hned ji nepouštět a adaptovat teplotě v pokoji. Tak aby vyschl motor od možné kondenzace vody při převozu. Pračky u nás v zastavárně můžete nakupovat také na splátky.

Pračky | Zastavárna & Bazar - U radnice Zlín copy